Drie snelle zoekfuncties in onze website

4 april 2018

Er zitten drie snelle zoekfuncties in onze website. Het ontwerp is er op gericht om u zo snel mogelijk te kunnen laten navigeren naar datgene wat u zoekt! Elk van de drie zoekmethodes wordt hier kort uitgelegd. Wij hopen u hiermee zo goed mogelijk van dienst te zijn.

1. Alle namen en termen zijn links

Bij de beschrijving van de producten zijn nagenoeg alle gebruikte termen en namen links ! Door op ‘links te klikken vindt u snel andere opnamen van uw favoriete violist, gambist, accordeonist, pianist, zangeres, koor, orkest, dirigent, label etc.
Eenmaal een bepaald werk gevonden, is het daardoor makkelijk om alle andere producten met datzelfde werk bij elkaar te zien. Gewoon door op delinkte klikken!

2. Zoekveld bovenin de menubalk

Bovenin de menubalk vindt u een eenvoudig zoekveld, dat geschikt is voor algemene zoektermen. Probeer zoveel mogelijk heel veel voorkomende woorden, zoals lidwoorden e.d., weg te laten om sneller betere zoekresultaten te verkrijgen.

 

 

 

3. Uitgebreid zoeken via de begrippen in de menubalk

Zoeken op hoofdlijnen naar keuze kan via de menubalkonder het eenvoudige zoekveld.  

 

shop geeft een overzicht van alle artikelen. Nader sorteren op bijvoorbeeld releasedatum is mogelijk

nieuw geeft een overzicht van alle nieuw geplaatste artikelen op de website, maar dat zijn niet altijd nieuwe releases

componist toont een alfabet, zodat  u meteen naar uw favoriete componist kunt zoeken

musici, label, formaat en categorieën,  geven een submenu:

 

 

met daarna een alfabet om tot een preciezere keuze te komen van wie of wat u zoekt.

Onder het kopjecategorieën kunt u zoeken via subcategorieën, zoals genre en tijdsperiode:

 

 

Bij categorieën, in het submenu verzamelobject, vindt u bij ons voorradige artikelen, die bij platenmaatschappijen vaak al geruime tijd “vervallen” zijn. Soms zitten ze zelfs toch nog in fabrieksverpakking. Vaak is het een collector’s item.

Gerelateerde opmerkingen

Wij hebben een enorme fysieke winkelvoorraad. We werken hard om die in zijn geheel te beschrijven, zodat we alles voor online-verkoop beschikbaar krijgen. En we hopen ondertussen op uw geduld, want dat is geen kleine klus.

Mocht u iets willen bestellen dat u hier (nog) niet direct kunt vinden, dan hopen we dat u ons daarvoor belt (voorkeur) of mailt. Liefst met zoveel mogelijk gegevens (zoals: componist, werk, uitvoerenden, label, bestelnummer en/of barcode), vooral als u mailt! We kunnen u dan sneller en gedegener van dienst zijn.

Dank voor uw aandacht en veel genoegen op onze site gewenst, namens alle medewerkers van Bruno Klassiek,
Bruno Truyens