Openingstijden Bruno Klassiek

Haarlem Gierstraat 50
De vroegere locatie: Gierstraat 50

Openingstijden en Bereikbaarheid
NB: wegens verhuizing naar ‘De Pletterij’  is alleen bezoek op afspraak mogelijk. Bruno Klassiek is sinds 2023 een online webshop. Daarnaast worden nieuwe activiteiten ontwikkeld, waarbij het theater van de Pletterij een rol speelt.
Momenteel is Bruno Klassiek ook telefonisch niet altíjd bereikbaar. Wel wordt geprobeerd om terug te bellen.

Please note: we changed the physical shop at Gierstraat in an online shop 24/7 (+?).  We restarted in February 2023 online from the new location ‘De Pletterij’.

Geen fysieke winkel meer, maar wel nieuwe activiteiten
Vanuit de nieuwe locatie ‘De Pletterij’, dat zelf een bescheiden theater herbergt, worden (op termijn) ook nieuwe activiteiten ontwikkeld. Die activiteiten kunnen gericht zijn op groepen, maar te denken valt ook aan individuele afspraken.
Bijvoorbeeld:
– vinyl luistersessies
– muziekcursussen
– adviesgesprekken i.v.m. het opbouwen van een platen- en/of cd collectie
– bij beoogde grote aanschaf vinyl platen of cd’s (klassiek, jazz, rock etc.) Keuze uit > 100.000 stuks
– lezingen
– andersoortige presentaties
Om de ontwikkeling van die activiteiten mogelijk te maken is Bruno Klassiek, wel vaak, maar niet altijd bereikbaar. Wanneer wel en wanneer niet wordt later op deze plek bekend gemaakt.

Tip: schrijf u in op de Nieuwsbrief (zie onderaan elke pagina) om op de hoogte van de ontwikkelingen te blijven!
Let op:
u staat niet automatisch ingeschreven op de Nieuwsbrief als u bij ons als klant bekend bent en/of wel eens bij ons bestelt.

Bruno Klassiek (voorheen: Gierstraat 50 Haarlem)
Huidig postadres: Bruno Klassiek, Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem
Tel: +31 23 5323240

Nog even dit:
onze webwinkel wordt aangevuld, maar bevat slechts een zeer beperkt deel van onze enorme voorraad. Tip: klik door naar de detailpagina van het gewenste artikel om te kijken of het voorradig is (klopt bijna altijd, want niet real time). Bel ons als u een cd niet kunt vinden. Bij drukte of afwezigheid bellen wij u later terug.

LP collectie:
Naast nieuwe en tweedehands cd’s klassiek is er ook een enorme voorraad kwalitatief hoogwaardige tweedehands LP’s in diverse genres aanwezig (klassiek, rock, jazz, pop, etc. etc.). Tweedehands lp’s zijn op afspraak fysiek in ons magazijn te bekijken en te koop.

Interieur van de vroegere winkel in de Gierstraat